Politika

9/11: a harmadik torony

Az Építészek és Mérnökök az Igazságért 9/11-ről nevű szervezetet (http://rethink911.org/) több mint 2200 szakértő támogatja. A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján kétségbe vonják a 2001. szept. 11-i események hivatalos magyarázatát. Nem azzal foglalkoznak, hogy ki és miért támadott, hanem az épületek összeomlására koncentrálnak.

Megkérdőjelezik, hogy a harmadik toronynak, a WTC 7-es épületének a szabadesés sebességével történő, függőleges magába roskadását az ikertornyokról átterjedő irodai tüzek okozták volna.

Ebbe a 186 méteres toronyba nem csapódott repülő, tehát nem volt kerozin sem, ami egyébként sem ég elég magas hőmérsékleten az acél megolvasztásához, márpedig ennek romjai alatt is olvadt acélt találtak, ahogy az ikertornyoknál. A felvételeken nem látható olyan szerkezeti kár, ami megmagyarázná az összeomlását. Az építészek és mérnökök szerint a történtek egyetlen reális magyarázata a thermites irányított bontás lehet, aminek megtervezése heteket vesz igénybe.

A szervezet korábbi dokumentumfilmjének összefoglalója magyar felirattal: http://youtu.be/1AoDiOgSZtE Ha szánsz rá 10 percet az életedből, láthatod, hogy nagyon komoly kérdéseket vetnek föl.

Felvételek a 7-es torony összeomlásáról:
http://youtu.be/Mamvq7LWqRU

Számos eset ismert, amikor acélvázas felhőkarcolók sokkal nagyobb, és sokkal hosszabb ideig tartó tűzvészek után is állva maradtak (lásd: https://kendoc911.files.wordpress.com/…/buildingfirescomp.j…), és csupán három olyan, amelynél – legalábbis a hivatalos verzió szerint – tűz okozta a felhőkarcolók teljes összeomlását: a WTC 1-es, 2-es és 7-es tornyaié.
Utóbbiba még csak repülő sem csapódott, a tüzek pedig meglehetősen kicsik voltak az épület méreteihez képest.

“A szakértők kimondják” – magyar feliratos trailer (1 perc): https://youtu.be/Rr4pq-vI5wU

És a dokumentumfilm (58 perc):
https://youtu.be/-QVVhg7FNC4?list=PLEFE3415DB6C26C3C

“Amikor egy 47 emeletes épületet lát, ami 186 méter magas, és leomlik 6,5 másodperc alatt, és maga egy tudós, azt gondolja: “Mi van?”
Niels Harrit termitet talált a WTC romjai között – Dán TV-riport
http://youtu.be/zZRyIdMxYzA

Áramszünet volt a WTC-ben a 9/11-et megelőző hétvégén: Ajtók nyitva, kamerák lekapcsolva
http://youtu.be/IWqQzzTjQIw

Please follow and like us:
error
d3rr1ck
sudo rm -rf /"

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük