Világ

A terrorista definíciója

Ahogy a főnáci Göring is mondta, ez egy alapvető manipulációs technika. Az úgynevezett terrorellenes háború esetében mind a mai napig működik ez a logika:

“Az USA egyre nagyobb léptekkel halad a katonai állam létrehozása felé, és úgy tűnik, nincs, ami megállítsa. A technikai fejlődés éppen a kezükre játszik, a legújabb eszközök csak tovább fokozzák a „rendfenntartás” hatékonyságát. De aggódni egypercig sem kell: mindennemű megfigyelést, dugiakciót csak a terroristák ellen fognak használni, mert hogy nézne már ki, ha tisztes polgárokat lődöznének agyon, kínoznának meg vagy csak egyszerűen dugnának börtönbe. És én el is hiszem nekik.

Az egyetlen fennmaradó gond már csak az, hogy náluk a terrorista definíciója kb. úgy hangzik, mint a Harmadik Birodalomban a zsidóké: az, akit mi annak mondunk.”
http://libertarian.blog.hu/2013/02/10/celegyenesben_a_terroristak

Mindez persze a világ többi részét sem hagyja érintetlenül, Európát különösen nem, ahogy láthattuk. Pl. általános és tömeges megfigyelés, állandósított rendkívüli állapot Franciaországban, de a magyar kormány is a terrorveszélyre hivatkozva akart totális teljhatalmat magának.

Ráadásul a terrorellenes terror csak olaj a tűzre:http://sorkoz.blog.hu/2015/12/04/eredmenyes_a_haboru_a_terrorizmus_ellen

Pont az ellenkezőjét teszik annak, ami célravezető lenne:

“Az Iszlám Állam és az Al-Kaida tudják, hol az igazi csatatér – mondja az Active Change Foundation igazgatója. – A mi vezetőink nem. És állandóan elkövetjük ugyanazt a hibát, ami miatt 2002 óta a terrorizmus egyre erősödik. Az igazi harc az emberek szívében és az elméjében zajlik, és nekünk is erre kellene koncentrálnunk. A katonai beavatkozás megölheti a terroristákat, de nem öli meg az ideológiát.”
http://hu.euronews.com/2016/01/04/tanarok-es-szocialis-munkasok-a-terroristak-ellen

Please follow and like us:
d3rr1ck
sudo rm -rf /"

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük